Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini felç olmuş görmek

Rüyada kendini felç olmuş görmek

Rüyada kendini felç olmuş görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, iyileşme göstereceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına yorulur.

Rüyada kendini felç olmuş gördüyseniz:

  • Bazı konuların üstesinden gelmekte veya hata, eksik ya da yanlışları düzeltmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada anneyi felçli görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada felç geçirmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, maddi anlamda feraha ermeye, gelişmelerin olacağına işarettir.

Rüyada yüzün felç olmak evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada babayı felç görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, fesada bulaşacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını felçli görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini felc görmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada birini felç görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, maddi zararın büyük olacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine alamet eder.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments