Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada felçli olduğunu görmek

Rüyada felçli olduğunu görmek

Rüyada felçli olduğunu görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, nimet ve berekete ereceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, yaşamının tazeleneceğine rivayet eder.

Rüyada felçli olduğunu gördüyseniz:

  • Yuvanızla ilgili sorunlarda kendinizi sorumlu hissedebilirsiniz.

Rüyada kocasının felç olduğunu görmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, işinden evine gidip geleceğine işarettir.

Rüyada çocuğunun felç olduğunu görmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına delalettir.

Rüyada annemin felç olduğunu görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada felçli insanın iyileştiğini görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, zorluklarını aşacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada felç olmuş birini görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına işarettir.

Rüyada kendini felç olmuş görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalet eder.

Rüyada annesinin felç olduğunu görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, yarar getireceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu felç görmek şansının ve bahtının açılacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments