Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini elleri kelepçeli görmek

Rüyada birini elleri kelepçeli görmek

Rüyada birini elleri kelepçeli görmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birini elleri kelepçeli gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizin hayatınızdaki rolü önemli boyutlara ulaşabilir.

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek malının, parasının ve makamının artacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada kendi elini kelepçeli görmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına alamet eder.

Rüyada eli kelepçeli adam görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine alamet eder.

Rüyada elini kelepçeli görmek hayattan daha zevk alacağına, işlerin ters gideceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işaret eder.

Rüyada elinde kelepçe görmek zor zamanlar yaşayacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada ellerinin kelepçelendiğini görmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ellerini kelepçeli görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, hayatının da düzene gireceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments