Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi elini kelepçeli görmek

Rüyada kendi elini kelepçeli görmek

Rüyada kendi elini kelepçeli görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kendi elini kelepçeli gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili yeni planlar, dekorasyon, taşınma, alım satım, ev arkadaşı, kiralama v.b türü işler söz konusu olabilir.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek sevinçli haberler alınacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eli kelepçeli adam görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, konferans ve seminerlere katılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini elleri kelepçeli görmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına yorulur.

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada ellerinde kelepçe görmek parasız kalmaya, zor zamanlar yaşanacağına, başarının adım adım yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elleri kelepçeli görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ellerini kelepçeli görmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada elinde kelepçe görmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, kuş gibi hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments