Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerinin kelepçelendiğini görmek

Rüyada ellerinin kelepçelendiğini görmek

Rüyada ellerinin kelepçelendiğini görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada ellerinin kelepçelendiğini gördüyseniz:

  • Sosyal aktivitelere önem vermek gerekiyor.

Rüyada eli kelepçeli görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinin kelepçelendiğini görmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, bir fitne çıkarmaya işaret eder.

Rüyada elleri kelepçelenmek rahat nefes alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Rüyada elleri kelepçeli birini görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, bereketli işler yapılacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi elini kelepçeli görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, şansının kendisinden yana olacağına işarettir.

Rüyada ellerinde kelepçe görmek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada elinde kelepçe görmek dertleri biteceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına işarettir.

Rüyada ellerini kelepçeli görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, tövbelerinin kabul olacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments