Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini ellemek

Rüyada birini ellemek

Rüyada birini ellemek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, istediği projeleri yapamayacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına işaret eder.

Rüyada birini ellemek gördüyseniz:

  • Yaşca büyük yakınlar veya çocuklarla ilgili konularda duygular yükselebilir.

Rüyada fareye ellemek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak ellemek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına inanılır.

Rüyada kendi kakasını ellemek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada para ellemek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada balık ellemek hayırlı işler yapacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada memeye ellemek uygulayacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare ellemek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bokunu ellemek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments