Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık ellemek

Rüyada balık ellemek

Rüyada balık ellemek çevreye karşı itibarın artacağına, işlerinin rast gideceğine, bazı konularda konuşulacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık ellemek gördüyseniz:

  • Konu her ne ise, inanarak devam etmeniz gerekiyor.

Rüyada balık ellemek işinde büyük başarılar alacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kızın memesini ellemek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın göğsü ellemek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına yorulur.

Rüyada kakaya ellemek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına işaret eder.

Rüyada kızı ellemek sorunların ardı ardına geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalettir.

Rüyada erkek organı ellemek huzur içinde yaşayacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye ellemek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü ellemek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments