Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kakasını ellemek

Rüyada kendi kakasını ellemek

Rüyada kendi kakasını ellemek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada kendi kakasını ellemek gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler yaşam kalitenizi arttırmanıza da yardım edebilir.

Rüyada kaka ellemek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kakaya ellemek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine yorulur.

Rüyada kendi kakasını ellemek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, alim ve bilge insan olacağına delalet eder.

Rüyada kendi dışkısını ellemek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin şeyini ellemek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına işarettir.

Rüyada yılan ellemek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada ayak ellemek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına delalettir.

Rüyada bir kadını ellemek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments