Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bokunu ellemek

Rüyada bokunu ellemek

Rüyada bokunu ellemek de rahatının yerine geleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, onların önüne geçeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bokunu ellemek gördüyseniz:

  • Anne ya da yakınınız olan başka bir yaşlı kadın yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir.

Rüyada inek boku ellemek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına delalettir.

Rüyada bokunu ellemek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, ağız tadının kaçacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi bokunu ellemek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, gülen yüzünün solacağına işarettir.

Rüyada hayvan boku ellemek eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, şaşkın olacağına, işlerin de hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada başkasının göğsünü ellemek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ et ellemek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, her zaman şükür içinde olacağına delalettir.

Rüyada kendi kakasını ellemek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamur ellemek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments