Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak ellemek

Rüyada ayak ellemek

Rüyada ayak ellemek hayatın yoluna gireceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, kimden akıl soracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, küskünlük yaşanacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada ayak ellemek gördüyseniz:

  • Belli konuların asla çözümlenmeyeceği ya da bazı düzenlemelerin asla yapılamayacağı gibi uzun süredir devam eden bazı endişeleriniz olabilir.

Rüyada ayak ellemek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kendi kakasını ellemek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek ellemek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, evleneceğinize, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada para ellemek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi bokunu ellemek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı ellemek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kazancın düşeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments