Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para ellemek

Rüyada para ellemek

Rüyada para ellemek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, kafasına göre birini bulacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada para ellemek gördüyseniz:

  • Bazı konular kaplumbağa hızıyla ilerliyor olabilirler.

Rüyada para ellemek yaşamının tadını çıkaracağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine delalet eder.

Rüyada göğsüne ellemek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, korkularından kurtulacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneşi ellemek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına delalettir.

Rüyada kadın ellemek maddi kolaylığa ulaşacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin şeyini ellemek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına inanılır.

Rüyada bacak ellemek bir konuda destek alacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç ellemek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments