Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini elle boğmak

Rüyada birini elle boğmak

Rüyada birini elle boğmak bazı şeylerin ortaya çıkacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, ona kol kanat gereceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine rivayet eder.

Rüyada birini elle boğmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız alışverişler keyfinizi yerine getirecek.

Rüyada birini elle boğmak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada birini elleriyle boğmak işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeği boğmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada köpek boğduğunu görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada yastıkla boğmak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada tavuk boğmak rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda birini boğmak rızkının sonsuz olacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına delalettir.

Rüyada düşmanı boğmak yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments