Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk boğmak

Rüyada tavuk boğmak

Rüyada tavuk boğmak helal ekmek yiyeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, karamsar olacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına yorulur.

Rüyada tavuk boğmak gördüyseniz:

  • Aklınıza esen herşeye birden sahip olmak için acele etmeyin.

Rüyada tavuk boğmak hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada şeytanın boğduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir kişiyi boğmak emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeytanı boğmak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada bir erkeği boğmak sorunların ortadan kaldırılacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, evlatlarından hayır bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanını boğmak mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına yorulur.

Rüyada tilki boğmak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada birini boğmak kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments