Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastıkla boğmak

Rüyada yastıkla boğmak

Rüyada yastıkla boğmak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına yorulur.

Rüyada yastıkla boğmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya meslektaşlarınız sizi yanlış yönlendirebilir, yanlış bilgiler verebilir veya verilen tavsiyeler doğru hesaplanmamış olabilir.

Rüyada yastıkla boğmak sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada tavuk boğmak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada karga boğmak kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu boğmak uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, çok zor günler geçireceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada biri boğmak hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına işarettir.

Rüyada birinin beni boğduğunu görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi çocuğunu boğmak kazancının epey düşeceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına inanılır.

Rüyada bebeğini boğmak içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments