Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini elleriyle boğmak

Rüyada birini elleriyle boğmak

Rüyada birini elleriyle boğmak sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, maddi güç sahibi olacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine inanılır.

Rüyada birini elleriyle boğmak gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınıza göre yaşadığınız yerde yapacağınız düzenlemelerin veya yer değişikliğinin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada birini elle boğmak refahının ve varlığının artacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini elleriyle boğmak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada kediyi boğmak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada cin boğmak kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, iş konusunda kısmetin açılacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada annemi boğmak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu suda boğmak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara kedi boğmak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, büyük emekler vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyun boğmak işlerinin düzeleceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments