Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini dudaktan öpmek

Rüyada birini dudaktan öpmek

Rüyada birini dudaktan öpmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, imkânlarının çoğalacağına, onların kıymetini bileceğine işaret eder.

Rüyada birini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren bazı konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına inanılır.

Rüyada erkeği dudağından öpmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, emeklerinin yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek çevre değiştireceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına delalettir.

Rüyada eşinin dudağından öpmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuzlu dudak öpmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, dişe diş savaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments