Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeği dudağından öpmek

Rüyada erkeği dudağından öpmek

Rüyada erkeği dudağından öpmek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, gözyaşının kuruyacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, sorumlulukların azalacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına yorulur.

Rüyada erkeği dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Herkesi kendiniz gibi görmemelisiniz.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, şansının ve bahtının döneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeği dudaktan öpmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin dudağından öpmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin dudağından öpmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada erkeği dudağından öpmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, iş değişikliğine gidileceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkekle dudaktan öpmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments