Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek

Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek

Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, her isteklerinin yerine geleceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle ilişkilerinizde ise problemler yaşanabilir.

Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kadının dudağından öpmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına işarettir.

Rüyada bir kadını dudağından öpmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, rakiplerini alt edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadınla dudaktan öpmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalettir.

Rüyada bir kadının dudağından öpmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına delalet eder.

Rüyada kadını dudağından öpmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada kadını dudaktan öpmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına alamet eder.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, en gösterişli arabalara bineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments