Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzlu dudak öpmek

Rüyada tuzlu dudak öpmek

Rüyada tuzlu dudak öpmek büyük bir gelir toplayacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına yorulur.

Rüyada tuzlu dudak öpmek gördüyseniz:

  • Ani hareketleri veya tepkileri olan veya aceleci kişiler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada tuzlu dudak öpmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada akrabayı dudaktan öpmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada kadını dudaktan öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını dudaktan öpmek çok zor zamanlar yaşayacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, engel teşkil edeceğine alamet eder.

Rüyada ünlü birini dudağından öpmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek elinin sıkışacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yeni bir iş bulacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments