Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini çok şişmanlamış görmek

Rüyada birini çok şişmanlamış görmek

Rüyada birini çok şişmanlamış görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini çok şişmanlamış gördüyseniz:

  • Geçmişten tanıdığınız kişilerle ilgili konulara takılıp kalmanın bir yararı olmayabilir.

Rüyada şişman olduğunu görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, sağlığının yerinde olacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine inanılır.

Rüyada şişman adamla evlenmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına inanılır.

Rüyada şişman kedi görmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına delalettir.

Rüyada birini olduğundan şişman görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasını şişman görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, kazancının bereketleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şişmanlık görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman görmek rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına inanılır.

Rüyada şişman biriyle evlenmek helal ve bol rızka kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments