Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman olduğunu görmek

Rüyada şişman olduğunu görmek

Rüyada şişman olduğunu görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, sorunları başarıyla çözmeye, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada şişman olduğunu gördüyseniz:

  • Geleceğiniz üzerinde etkili olabilecek kişilerle ilişkilerinizi güçlendirmek için çalışmalısınız.

Rüyada kendini çok şişman görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine inanılır.

Rüyada şişman gelin görmek tartışmaların sonlandırılacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini şişmanlamış görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada kızını şişman görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada şişman olmak yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada bir insanı şişman görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine alamet eder.

Rüyada şişmanlamış kadın görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini olduğundan şişman görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments