Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını şişman görmek

Rüyada başkasını şişman görmek

Rüyada başkasını şişman görmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, kötü noktalara geleceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada başkasını şişman gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler, arkadaşlarınız ya da akrabalarınızın serzenişlerine kulak vermeli, şefkatli yaklaşımlarınızla gönüllerini almalısınız.

Rüyada şişman kadın ve erkek görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, yeni mallara sahip olacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada şişman kadınla evlenmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, tatsızlıklar çıkacağına yorulur.

Rüyada şişman tavuk görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kocasını şişman görmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, zor zamanlar geçireceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada kızını şişman görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini şişmanlamış görmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına yorulur.

Rüyada ölüyü şişman görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, başarısızlıklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şişman bir erkek görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments