Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişmanlık görmek

Rüyada şişmanlık görmek

Rüyada şişmanlık görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, sevap işleyeceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına alamet eder.

Rüyada şişmanlık gördüyseniz:

  • Hangi konuya ağırlık vermeniz gerektiğine doğru karar vermelisiniz.

Rüyada şişman erkek görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine işarettir.

Rüyada kendini şişmanlamış görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, cebinin para göreceğine, kurulu düzeni olacağına inanılır.

Rüyada şişman bebek doğurmak her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, süzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Rüyada annesini şişman görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişman olduğunu görmek rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişman yılan görmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına yorulur.

Rüyada birini çok şişman görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments