Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman kedi görmek

Rüyada şişman kedi görmek

Rüyada şişman kedi görmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada şişman kedi gördüyseniz:

  • Herşeyi abartılı olarak ele alma eğilimindesiniz.

Rüyada şişman kedi görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada siyah şişman kedi görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına yorulur.

Rüyada şişmanlık görmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada şişman inek görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye işarettir.

Rüyada birini çok şişmanlamış görmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına delalettir.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek her şeyin yenileceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişman erkek bebek görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişman bayan görmek uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, bereketin eksileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments