Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman adamla evlenmek

Rüyada şişman adamla evlenmek

Rüyada şişman adamla evlenmek Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, borçların ödeneceğine, her daim bereketli işler yapacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına rivayet eder.

Rüyada şişman adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri doğru nedenlerle yapmalısınız.

Rüyada şişman adamla evlenmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına rivayet eder.

Rüyada şişman bir adam görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, hastalıklardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada çok şişman adam görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, onlardan medet umacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişman biriyle evlenmek hayırlı adımlar atılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada şişman kadınla evlenmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, afiyette ve keyifte olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık bir adamla evlenmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada adamla evlendiğini görmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kör adamla evlenmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments