Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman görmek

Rüyada şişman görmek

Rüyada şişman görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada şişman gördüyseniz:

  • Bir taşınma da gerçekleşebilir.

Rüyada siyah şişman kedi görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına yorulur.

Rüyada şişman bir kadın görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini şişmanlamış görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişman bir adam görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada kendini çok şişman görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına rivayet eder.

Rüyada şişmanlamış olmak kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada birini şişmanlamış görmek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, kötü duygularından arınacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşını şişmanlamış görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments