Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini çok şişman görmek

Rüyada birini çok şişman görmek

Rüyada birini çok şişman görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, çok kötü hissedileceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini çok şişman gördüyseniz:

  • Olayların işe yarayan taraflarını daha da kuvvetlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada şişman bebek görmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada şişman bir insan görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada şişman fare görmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini şişmanlamış görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya delalet etmektedir.

Rüyada şişman biriyle evlenmek yeni iş teklifleri alacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişmanken zayıflamak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, eşine değerli hediyeler alacağına işaret eder.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişiyi şişman görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments