Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman bebek görmek

Rüyada şişman bebek görmek

Rüyada şişman bebek görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişman bebek gördüyseniz:

  • Belirsizlikler nedeniyle duygusal yüzleşmeler söz konusu olabilir.

Rüyada şişman bebek sevmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kime gideceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine inanılır.

Rüyada şişman bebek görmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişman bebek doğurmak daha rahat bir hayatı olacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına işaret eder.

Rüyada şişman erkek bebek görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişman tavşan görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına tabir olunur.

Rüyada şişman yılan görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişmanlamış görmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada zayıf olan birini şişman görmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hak ve din yolunu bırakacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments