Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini cin çarptığını görmek

Rüyada birini cin çarptığını görmek

Rüyada birini cin çarptığını görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, aradığı çareleri bulacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini cin çarptığını gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek bir plan ya da projeyle ilgili kalıcı adımlar atmanızı sağlayacak ihtiyacınız olan cevaplara ulaşabilirsiniz.

Rüyada birine cin çarptığını görmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine tabir olunur.

Rüyada birini cin çarptığını görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına inanılır.

Rüyada başkasına cin çarptığını görmek borçlarından kurtulacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada cinin çarptığını görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada birine araba çarptığını görmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine yorulur.

Rüyada başka birine araba çarptığını görmek hayırlı haberler getireceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki trenin çarptığını görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçağın binaya çarptığını görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments