Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine cin çarptığını görmek

Rüyada birine cin çarptığını görmek

Rüyada birine cin çarptığını görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada birine cin çarptığını gördüyseniz:

  • Rastgele bir öneri hukuki, resmi, gayrimenkul, eğitim v.b konularda yaşanan bir zorluğu çözmenizde yardımcı olabilir.

Rüyada başkasına cin çarptığını görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada birine cin çarptığını görmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada cinin çarptığını görmek aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada birini cin çarptığını görmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada başkasını elektrik çarptığını görmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, itibar göreceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına rivayet eder.

Rüyada tır çarptığını görmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işlerin geleceğine, gelirinin de artmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobüsün çarptığını görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına tabir olunur.

Rüyada başka birine araba çarptığını görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, başarılı bir kişi olunacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments