Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına cin çarptığını görmek

Rüyada başkasına cin çarptığını görmek

Rüyada başkasına cin çarptığını görmek kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına işaret eder.

Rüyada başkasına cin çarptığını gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada başkasına cin çarptığını görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada cinin çarptığını görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine inanılır.

Rüyada birini cin çarptığını görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına delalettir.

Rüyada birine cin çarptığını görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada geminin çarptığını görmek gülüp eğleneceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada anneme araba çarptığını görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birinin duvara çarptığını görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada çocuğa araba çarptığını görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, hayırlı kararlar verileceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments