Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağın binaya çarptığını görmek

Rüyada uçağın binaya çarptığını görmek

Rüyada uçağın binaya çarptığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, sıkıntılarını çözeceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına alamet eder.

Rüyada uçağın binaya çarptığını gördüyseniz:

  • İlk işin ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranı düzeltmek olsun.

Rüyada uçağın binaya çarptığını görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, şansızlığın kırılacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçağın eve çarptığını görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine alamet eder.

Rüyada uçak çarptığını görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına inanılır.

Rüyada kendine araba çarptığını görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah çar giymek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine delalettir.

Rüyada arabanın birine çarptığını görmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğa araba çarptığını görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki trenin çarptığını görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments