Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birine araba çarptığını görmek

Rüyada başka birine araba çarptığını görmek

Rüyada başka birine araba çarptığını görmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, malını ve canını riske edeceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine delalet eder.

Rüyada başka birine araba çarptığını gördüyseniz:

  • Yerine getiremeyeceğniz sözler verip huzurunuzu bozmamalısınız.

Rüyada başka birine araba çarptığını görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına inanılır.

Rüyada sevdiğine araba çarptığını görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulur.

Rüyada bir çocuğa araba çarptığını görmek zor bir dönem geçirileceğine, maddi açıdan ferahlamaya, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe araba çarptığını görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, kafasının rahatlayacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine işaret eder.

Rüyada oğluna araba çarptığını görmek inancından ödün vereceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işaret eder.

Rüyada bir insana araba çarptığını görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine işaret eder.

Rüyada birini araba çarptığını görmek yeni bir araba satın alınacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, büyük işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada birine araba çarptığını görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments