Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki trenin çarptığını görmek

Rüyada iki trenin çarptığını görmek

Rüyada iki trenin çarptığını görmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, önünün kapanacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine delalet eder.

Rüyada iki trenin çarptığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda aceleci olmamalısınız.

Rüyada iki trenin çarptığını görmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine tren çarptığını görmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, elinin kolunun bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada trenin çarptığını görmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına araba çarptığını görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çarşi gezmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine elektrik çarptığını görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine alamet eder.

Rüyada birini elektrik çarparken görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, eşlerin ayrılacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalettir.

Rüyada kalbinin çarptığını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, bütçesinin küçüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments