Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine araba çarptığını görmek

Rüyada birine araba çarptığını görmek

Rüyada birine araba çarptığını görmek gözünün yaşını sileceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine araba çarptığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz durumunda kendinizi tartışmalı ortamlarda bulabilirsiniz.

Rüyada arkadaşına araba çarptığını görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, rahata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kızına araba çarptığını görmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına alamet eder.

Rüyada bir insana araba çarptığını görmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine yorulur.

Rüyada araba çarparken kurtulmak insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, anne babanın birbirine düşeceğine delalettir.

Rüyada birine araba çarptığını görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğe araba çarptığını görmek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada aileden birine araba çarptığını görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada arabayla birine çarptığını görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments