Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinin çarptığını görmek

Rüyada cinin çarptığını görmek

Rüyada cinin çarptığını görmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine inanılır.

Rüyada cinin çarptığını gördüyseniz:

  • Tam herşeyi kontrol altına aldığınızı düşünürken beklenmedik durumlar oluşabilir.

Rüyada birini cin çarptığını görmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına cin çarptığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine işarettir.

Rüyada cinin çarptığını görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, dualarının karşılığını alacağına yorulur.

Rüyada birine cin çarptığını görmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada trenin çarptığını görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, iş kaybı yaşanacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin duvara çarptığını görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, bir şeyden zarar görmeye, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada bebeğe araba çarptığını görmek onlara hayrının dokunacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bisiklet çarptığını görmek kapanan kapıların açılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments