Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini boy kısa görmek

Rüyada birini boy kısa görmek

Rüyada birini boy kısa görmek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, zor durumda kalınacağına yorulur.

Rüyada birini boy kısa gördüyseniz:

  • Ufak tefek yalanlar başınıza büyük dertler açabilir.

Rüyada boyu kısa görmek makamının artacağına, yaşam tecrübesi edineceğine, gelirin tükeneceğine alamet eder.

Rüyada kısa boylu gelin görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, kazancın katlanacağına işaret eder.

Rüyada kısa boylu bir adam görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına işaret etmektedir.

Rüyada boy kısa görmek huzurun bozulacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalet eder.

Rüyada kısa boylu adamla evlenmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kısa boylu görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada kısa boylu görmek işinde çok ilerleyeceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet eder.

Rüyada boy kısalığı görmek yokluğun biteceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments