Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boy kısa görmek

Rüyada boy kısa görmek

Rüyada boy kısa görmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, moralinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boy kısa gördüyseniz:

  • Ya da zaman içerisinde etkinliği azalmış olabilir.

Rüyada kısa boylu adamla evlenmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, rızkının sonsuz olacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını kısa boylu görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Rüyada kısa boylu görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada kısa boylu bir adam görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada kısa boylu biriyle evlenmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine yorulur.

Rüyada ölüyü kısa boylu görmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısa boylu birini görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya yorulmaktadır.

Rüyada boy kısalığı görmek çok sevilen bir kişi olunacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments