Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boy kısalığı görmek

Rüyada boy kısalığı görmek

Rüyada boy kısalığı görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, zorluklarının son bulacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine rivayet eder.

Rüyada boy kısalığı gördüyseniz:

  • Bazı engellemelerle veya direnç gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada birini boyu kısa görmek başarı ve zafer kazanacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, geniş bir rızka kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada boyu kısalmış görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini kısa boylu görmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını kısa boylu görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını kısa boylu görmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına inanılır.

Rüyada birini boy kısa görmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevgi dolu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boyu kısa görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına işarettir.

Rüyada kısa boylu olmak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments