Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa boylu bir adam görmek

Rüyada kısa boylu bir adam görmek

Rüyada kısa boylu bir adam görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, masabaşı bir işe girileceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada kısa boylu bir adam gördüyseniz:

  • Yakın çevre ilişkilerinizi geliştirmenize yardım edebilecek grup aktivitelerinde yer alabilirsiniz.

Rüyada kısa boylu adamla evlenmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, takdir edileceğine alamet eder.

Rüyada kısa boylu adam görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa boylu bir adam görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini boy kısa görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa boylu olmak başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısa boylu kadın görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine inanılır.

Rüyada boy kısa görmek herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını kısa boylu görmek prestij kazanılacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments