Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa boylu gelin görmek

Rüyada kısa boylu gelin görmek

Rüyada kısa boylu gelin görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yürek yakan biri haline geleceğine, yeni şeyler deneneceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, eşine değerli hediyeler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısa boylu gelin gördüyseniz:

  • Evde sevdiğiniz şeyler yaparak vakit geçirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kısa boylu gelin görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine rivayet eder.

Rüyada kısa boylu olmak epey bir zarara uğrayacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi kısa boylu görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına işarettir.

Rüyada boy kısa gelinlik giymek hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısa boylu birini görmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada boy kısa görmek zor günler geçireceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada kısa boylu kadın görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kısa boylu görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments