Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa boylu adamla evlenmek

Rüyada kısa boylu adamla evlenmek

Rüyada kısa boylu adamla evlenmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada kısa boylu adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Her an hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kısa boylu adamla evlenmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına inanılır.

Rüyada kısa boylu adam görmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada kısa boylu bir adam görmek yeni insanlarla tanışacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kısa boylu biriyle evlenmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına delalet eder.

Rüyada başkasını kısa boylu görmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boy kısa gelinlik giymek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Rüyada kısa boylu insan görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, vefakar bir insan olunacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada kendini kısa boylu görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments