Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyu kısa görmek

Rüyada boyu kısa görmek

Rüyada boyu kısa görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, zorlukların son bulacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret eder.

Rüyada boyu kısa gördüyseniz:

  • Oraya buraya koşuşturmak yerine sabit bir yerde dostlarınızla birlikte olursanız daha mutlu olabilirsiniz.

Rüyada birini boy kısa görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada boyu kısa görmek parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kısa boylu görmek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada kısa boylu biriyle evlenmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kısa boylu erkek görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, işinde çok ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kısa boylu birini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını kısa boylu görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini kısa boylu görmek doyasıya hasret gidereceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments