Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa boylu görmek

Rüyada kısa boylu görmek

Rüyada kısa boylu görmek çalışıyorsa terfi alacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, imkânların günden güne azalacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kısa boylu gördüyseniz:

  • Belli değişiklikler yapmanız durumunda yararlı anlaşmalar yapabilir, karşınızdaki kişilerin düşüncelerini dikkate alarak bazı konularda uzlaşma sağlayabilirsiniz.

Rüyada kısa boylu adamla evlenmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine inanılır.

Rüyada kısa boylu kadın görmek eksik olan yanının tamamlayacağına, inancını bir kenara atacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada kısa boylu adam görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kısa boylu olmak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boy kısa gelinlik giymek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına yorulur.

Rüyada kısa boylu insan görmek akıllı adımlar atacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, çevre değiştireceğine delalettir.

Rüyada boyu kısa görmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kısa boylu gelin görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments