Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini kısa boylu görmek

Rüyada sevdiğini kısa boylu görmek

Rüyada sevdiğini kısa boylu görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, süzüleceğine, ağlayacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kısa boylu gördüyseniz:

  • Yatırımını önceden yaptığınız şeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada sevdiğini kısa boylu görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine yorulur.

Rüyada kendini kısa boylu görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada boy kısa gelinlik giymek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine inanılır.

Rüyada birini boy kısa görmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kısa boylu görmek yeni ilişkiler kurulacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kısa boylu olmak bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine işarettir.

Rüyada boyu kısa görmek hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada boy kısa görmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments