Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu boğulmaktan kurtarmak

Rüyada oğlunu boğulmaktan kurtarmak

Rüyada oğlunu boğulmaktan kurtarmak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, sorunları başarıyla çözmeye, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, kendi şansını kendi yaratacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada oğlunu boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Spor yaparak veya hareketli bir aktiviteyle bunu üzerinizden atın.

Rüyada oğlunu boğulmaktan kurtarmak evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, hayırlı bir terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğulan kardeşi kurtarmak problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine alamet eder.

Rüyada havuzda boğulmaktan kurtarmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, çok farklı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmakta boğulan birini kurtarmak geçiminin zor hale geleceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına tabir olunur.

Rüyada havuzda boğulan birini kurtarmak rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine inanılır.

Rüyada boğulan bebeği kurtarmak çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, hanesinin bollukla dolacağına yorulur.

Rüyada insanları boğulmaktan kurtarmak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini boğulmaktan kurtarmak kişinin yüzünün güleceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments