Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini boğulmaktan kurtarmak

Rüyada birini boğulmaktan kurtarmak

Rüyada birini boğulmaktan kurtarmak sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine işarettir.

Rüyada birini boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya özel yaşamınıza zaman ayırın.

Rüyada boğulan bir bebeği kurtarmak rızkının da çoğalacağına, işlerinin yoluna gireceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada kediyi boğulmaktan kurtarmak bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde boğulan adamı kurtarmak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine inanılır.

Rüyada boğulan kediyi kurtarmak bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğulmakta olan birini kurtarmak kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Rüyada bebeği boğulmaktan kurtarmak uzun bir hayat yaşayacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments