Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşini boğulmaktan kurtarmak

Rüyada kardeşini boğulmaktan kurtarmak

Rüyada kardeşini boğulmaktan kurtarmak çok pişmanlık duyacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, önemli bir makama terfi alacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada kardeşini boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda engellendiğinizi hissederseniz, karşı çıkmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada boğulan kardeşi kurtarmak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, güzel huylarının değişeceğine, özlem gidereceğine delalettir.

Rüyada kardeşini boğulmaktan kurtarmak bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada havuzda boğulan birini kurtarmak siparişlerinin çoğalacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına işarettir.

Rüyada boğulan bir kişiyi kurtarmak malın ve paranın da arttıkça artacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada derede boğulan birini kurtarmak hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, bir konuda destek alacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına inanılır.

Rüyada boğulmak ve kurtarmak gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments