Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan boğmak

Rüyada aslan boğmak

Rüyada aslan boğmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada aslan boğmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz dostlarınızdan yardım istemekten çekinmeyin.

Rüyada aslan boğmak rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, borçların sonlandırılacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine delalet eder.

Rüyada koyun boğmak yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini boğmak işlerinin gerileyeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada şeytanı boğmak yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada çocuğu boğmak kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine rivayet eder.

Rüyada fare boğmak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, çok büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada bebeği boğmak kötü günlerin geride kalacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşini boğmak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments