Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi boğmak

Rüyada anneyi boğmak

Rüyada anneyi boğmak onlarla çok iyi vakit geçireceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada anneyi boğmak gördüyseniz:

  • Ateşe yaklaşırken yanıcı veya yakıcı madde taşımadığınızdan emin olmanızda fayda var.

Rüyada annesini boğmak inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, gelirinin artacağına işaret eder.

Rüyada anneyi boğmak yeni ev eşyaları alınacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada annemi boğmak daha büyük kazançlar elde edileceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Rüyada kadın boğmak namaz kılacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kocasını boğmak ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi boğmak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının seni boğduğunu görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, imkânların çok daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada fareyi suda boğmak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments